Wij verkopen de volgende merken

Als ik een artikel heb besteld in de verkeerde maat of ik ben niet tevreden, wat dan?
U kunt dan het artikel, mits ongebruikt en in de originele verpakking, retour sturen naar Judo.nl, Koperslagersweg 11, 1786 RA, Den Helder. Als het artikel moet worden omgeruild voor een andere maat dan kun u 7,50 euro bijvoegen voor het opnieuw toesturen van de juiste maat. Let op! U kunt alleen met toestemming in overleg en met toestemming artikelen retour sturen. U dient eerst een email te sturen aan info@judo.nl met de reden voor het retoursturen.

Kan ik ook artikelen afhalen?
Het is helaas niet mogelijk artikelen af te halen. Wij versturen uitsluitend met DHL.
Doordat wij geen fysieke winkel hebben kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen.

Wat is de levertijd van een bestelling?
Als u uw bestelling betaalt met Ideal, dan staat het totaalbedrag meteen op onze rekening en ontvangt u uw bestelling binnen 3 werkdagen. Als u kiest om zelf het totaalbedrag over te maken op een andere manier dan Ideal, dan ontvangt u uw bestelling binnen 3 werkdagen nadat het totaalbedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Welke maat judo- karatepakpak heb ik nodig?
Voor alle judo/karatepakken geldt dat ze gemaakt zijn van 100% katoen en dus nog zullen krimpen na het wassen. Wij adviseren dan ook om 5 cm. bij uw lengte op te tellen en dan de lengtemaat te bestellen die hier het meest bij aansluit. Voor kinderpakjes adviseren wij om 10 cm. bij de lengte op te tellen omdat kinderen snel uit hun pak groeien.
Voor de IJF goedgekeurde wedstrijdpakken geldt dat de lichaamslengte overeenkomt met de maat van het te bestellen judopak.

Op welke temperatuur moet ik mijn judo/karateband en mijn judo/karatepak wassen?
Bij elk pak zit een wasvoorschrift. Een judoband is niet geschikt voor de wasmachine.

Hebben jullie ook promotiemateriaal voor een spreekbeurt op school?
Hiervoor verwijzen wij u naar de site van de Nederlandse Vereniging voor jiu-jitsu- en judo leerkrachten op www.nvjjl.nl